Thursday, 15 October 2009

:::colour effect:::


haha...ni sajer nk testing effmypic...kalo nk try click kat sini k...
ada mcm2 version tau...selamat mencuba!!!

Monday, 12 October 2009

:::anyaman qaseh version Prof. Pat:::

jahitan anyaman ni aku just wat kat bahagian leher jer...kira cam up-gradekan ape yg patut laa....baju ni Prof.Pat yg punyer...dah lame aku peram baju ni..xde mase la nk buat laaa....yela..bz ngan amali, ikut student gi cameron,open house, kursus PTK & mcm2 lagi laa....hehe...

so ni jer sempat aku jahit...harap tuan empunya suker la.....layanzzzz...






suker ngan combination kaler ni...merah+hijau...

hmm....baju ni dah siap....tp lagi sepasang tu aku dah kebuntuan idea laa.....plz help me lorrrr!!!
huhuhu....

aikkk???? asal gelap lak ni....erm....



teng...teng...teng....sajer jer wat surprise....hahahaa...


ni jahitan yang separa siap...sebenarnyer idea ni aku amik dari kak arry
http://arry4464.fotopages.com/.... tp aku dh mintak permission tau....baju ni utk adek aku,si amni tuh...huhu....dah la kecik...susah nk masuk tgn jahit manik kat leher tuh......


bile close-up kan.....


siap daa....just jahit kat leher jer...sal mak ckp tgnnyer labuh so xleh la nk jahit manik...kang biler lipat x cantik pulak....so,alhamdulillah...kurang sket keje aku...hihi

:::beriring+labuci:::







jahitan beriring + labuci ni aku jahit utk baju aku....baju latar putih bunga2 pink....jahit ni pun sal nk gi kursus keselamatan & kesihatan pekerjaan...sajer nk glamor tau!!!


Friday, 9 October 2009

:::ari pertama di cameron highlands:::

salam...aiii....
haaaa....aritu aku ada janji nk gi tau sal trip aku sabtu ngan ahad lepas kan??? sbnrnyer aku sajer je nk join sal student ada Lawatan Keusahawanan & Pemasaran kat sana....yang join just kak fizah ngan anak2, kak bib ngan anak, kak sha ngan hubby dia, abg adi, yazid ngan tunang dia & en.mus....


tempat mula2 kitorg gi.....MARDI Cameron Highlands...sampai sini pon dah lambat,so xde la staff sana yang layan...yelaa...janji nk sampai mardi kul 12.30 p.m..cian diorg,mesti penat tunggu kitorang kan.....hmmm....maafkan kitorang k!!!!dalam tentatif tu ye2 je tulis bertolak kul 7.30a.m.....tp hampeh jer...ngan masalah bas lambat...student lagi....ntah la....naik kematu gak punggung ni dok dalam bas....hehehee....


kak fizah n kak bib ngan anak2 diorg....dh sampai tu xnyempat2 diorg suh amik pic....cam biasa la aku kan camerawomen kat opis nih!!!!hehee....


yam,kak sha ngan hubby dia,abg wan....


that's me!! nk gak amik gambo kat pokok bunga ni....tuan empunya pon kene la amik pic....asyik diorg jer.....hihihi...


aku dikelilingi bunga2 kat MARDI ni....waaaahhhh!!


hmmm...aku ngan kak fizah & anas (dah final sem dah...)


sempat gak nk posing kat dalam air terjun ni....


berdua dgn mu......hehehe....jgn jeles tau....


abg adi dikepit oleh bunga2 ASPer.....


cantik punya pasal...sanggup nak selit2 nk amik gambo ngan bunga nih!!! sempit oooo.....


segar kobis2 kat sini...kalo dapat nih kan best!!


ala2 cam model lak!!! arggghh...perasan sungguhhh....kihkih...kat belakang tu kaktus....jage2 aa..kang terkene lak....


kenangan bersama staff ASPer di cameron....

abis kitorang melawat kat mardi nih....penat la berjalan2 kat situ...tempatnyer luas...pas abis melawat,aku try la mkn buah strawberry ngan coklat....1 cucuk ada 3 biji buah..wpon agak masam tp biler mkn ngan coklat, kira sedap gak la....bkn senang nk mkn makanan cmni....dpt rase sket pon ok la....tp mana la tau kot2 nanti leh wat hantaran kawen ala2 ct & dato' k...hmmm...klasss gituu....hahahaa.....

aktiviti diteruskan ngan balik ke apartment....ujan pon dh turun renyai2...sejuk gilerrr weiii......
cukup sampai sini aku bebel untuk ari pertama aku kat cameron....

daaaa...


:::jom wat duit ngan Ebook:::



Salam sahabatku,


Saya baru saja membaca sebuah ebook yang bernilai amat tinggi yang bertajuk "Mari Buat Duit Dengan Ebook" hasil tulisan usahawan ebook terkenal tanahair iaitu saudara JaMaL.

Beliau yang sememangnya berpengalaman dalam menerbitkan dan menghasilkan banyak ebook telah mengongsikan pengalaman dan kejayaannya di dalam sebuah ebook PERCUMA tulisan dan terbitan beliau sendiri.

Apa yang anda perlu tahu mengenai penulis ebook ini:

- Beliau telah berjaya menghasilkan 5 ebook berbayar
dalam tempoh masa tidak sampai setahun
- Beliau berjaya menghasilkan jualan ebooknya lebih
5000 unit dalam tahun ini
- lebih RM200k telah berjaya dihasilkannya dari jualan ebook

Siapakah beliau yang sebenarnya?
Beliau ialah Jamaluddin Bahari yang juga dikenali sebagai JaMaL di internet.

Usah tunggu lagi, semua rahsia kejayaan dan pengalaman beliau telah beliau kongsikan dalam ebook lebih 80 muka surat ini. Terus saja ke link download di bawah:

oppps....selepas mendownload ebook dari JaMaL itu, anda juga boleh menjana wang dengan affiliate PPL (Pay Per Lead) yang disediakan...
50 sen untuk setiap orang download dari link affiliate anda....

Jadi, mari kita menjana wang di samping mendapatkan ilmu yang sangat berguna dari JamaL ini...


Sekian,

[sunkissbeads]

:::promote Eumora Facial Bar:::






Anda mungkin mempunyai masalah seperti berikut ;
» Masalah Jerawat
» Bintik Hitam
» Jeragat
» Kulit Kering atau Berminyak
» Liang-liang Pori yang besar di muka
» Eye Beg
» Penyakit Kulit seperti Ekzema
» Inginkan Kulit Muka Halus , Tona Sekata dan Cerah

Berita baik. Segala masalah anda ini dapat diatasi dengan Eumora Facial bar
Ia adalah facial bar semua dalam satu, dan keberkesanannya amat menakjubkan. Hanya 3 minit, 2 kali sehari dan anda pasti dapat melihat perubahan pada kulit anda.

Eumora Facial bar adalah sesuai untuk semua jenis kulit, termasuklah kulit bayi yang mempunyai masalah kulit seperti ekzema. Ia mengandungi Algae yang kaya dengan antioksida, vitamin dan mineral dari Eropah. Ianya 100% dibuat menggunakan bahan semulajadi, maka anda pasti selamat menggunakannya. Malah Eumora Facial bar telah mendapat pengiktirafan sijil Halal, maka anda dapat gunakannya tanpa was-was.

:::sEArcH:::

Loading...